Saveta Bogdan face frigul în casă. Câte haine pune pe ea îndrăgita interpretă de folclor?

Saveta Bogdan a vorbit recent despre greutățile prin care trece de când vremea s-a răcit afară, iar căldura centralizată nu este suficientă. Artista este nevoită să folosească și un calorifer electric, dar îl pune în funcțiune din când în când, de teama facturilor mari la energie electrică.

Saveta Bogdan a precizat că, dat fiind faptul că locuința ei este spațioasă și căldura din calorifere lipsește, se simte rece și îi este teamă să nu se îmbolnăvească.

„Stau cu geacă pe mine în casă pentru că dacă nu stau îngheț, îmi îngheață spatele! Este foarte frig, casa este foarte mare și caut să mă culc cu două pilote, o cuvertură și o pătură. În priză bag caloriferul electric, îl mai și scot. Și îl țin doar într-o cameră. Caloriferul e rece, dar la facturi știu să ne încarce. Și pe ce, pe frig?", a spus Saveta Bogdan, scrie BZI.

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din țară, ajunsă la vârsta de 76 de ani, are o pensie de doar 1700 de lei, după o carieră îndelungată.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list