Momente cruciale în ancheta de la Ferma Dacilor. Cornel Diniciu, scos din arest pentru o expertiză la faţa locului - SURSE

Cornel Dinicu a fost scos, marți, din arest şi dus la Ferma Dacilor, pentru cercetări la faţa locului, susțin surse judiciare, citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, anchetatorii continuă cercetările la faţa locului în prezenţa patronului complexului turistic din satul prahovean Tohani.

Luni, judecătoria Ploieşti a decis prelungirea arestului preventiv pentru Cornel Dinicu şi a arestului la domiciliu pentru  Adelina Elena Ilie şi pentru administratorul din acte al complexului, Adrian Ristin. Inculpaţii şi procurorul pot formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare, a stabilit instanța. 

Cornel Dinicu, cel care a înfiinţat şi conducea pensiunea, se află în arest preventiv în timp ce un alt administrator, Adelina Elena Ilie, şi administratorul din acte al complexului, Adrian Ristin, se află în arest la domiciliu din data de 3 ianuarie. 

Opt persoane, respectiv cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului care a izbucnit la Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list