Copilă de 9 ani, găsită moartă în casă, cu urme de violență pe corp. Principalul suspect este mama fetei: caz șocant la Galați

O fetiţă de 9 ani din Galaţi a murit, miercuri dimineaţă, în apartamentul în care locuia cu familia, fiind găsită de un echipaj SMURD cu urme de violenţă extremă pe corp, relatează News.ro.

Poliţia şi procurorii fac cercetări la faţa locului pentru a  stabili împrejurările în care a murit fetiţa.

"La data de 31.01.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, (...), reţinându-se că în ziua de 31.01.2024 a survenit decesul unei minore în vârstă de 9 ani, pe raza municipiului Galaţi, existând suspiciuni că moartea acesteia a fost violentă, posibil cauzată de acţiunile mamei sale", au transmis procurorii.

Aceştia explică faptul că în cauză se efectuează cercetări in rem, pentru stabilirea condiţiilor în care a survenit decesul minorei şi a eventualei vinovăţii a unor persoane.

Surse apropiate anchetei spun că fetiţa ar fi fost bătută crunt de mama sa. Potrivit acelorași surse, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Galaţi ar fi preluat alte două surori ale micuţei decedate, în vârstă de 5 şi 6 ani, care ar fi asistat la maltratarea surorii lor. Minorele urmează să fie evaluate medical pentru a se stabili dacă au fost şi ele victime ale violenţei.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list