Fructul care te ajută să slăbești și să îți crești imunitatea iarna. Are un conținut ridicat de fibre

Nutriționiștii susțin că acest fruct cultivat în iarnă ar putea întări apărarea organismului. Mai mult, acesta ajută la scăderea în greutate și menținerea unei diete sănătoase, fără a cheltui o mulțime de bani.

Intrat în sezonul de vârf la sfârșitul toamnei și la începutul iernii, acest fruct asiatic oferă o aromă delicios de dulce aproape comparabilă cu mierea. Fructul recomandat de nutriționiști este kaki. „Cu acest fruct delicios de iarnă, nu judeca o carte după coperta ei. Pare extrem de asemănătoare cu o roșie, cu toate acestea, pulpa sa interioară portocalie, asemănătoare mango-ului este îngăduitoare și plină de proprietăți de stimulare a sistemului imunitar. Cultivat din copaci de curmal inițial în China, kaki are gust ca niciun alt fruct, lăudându-se cu un gust bogat și dulce, toate în același timp", a precizat nutriționistul Abigail Roberts.

Kaki oferă 15% din valoarea zilnică recomandată de Vitamina A și 14% din valoarea zilnică de Vitamina C, împreună cu cantități generoase de vitamina E, K, B6 și potasiu, esențiale pentru păstrarea unui sistem imunitar puternic. Citeşte întreaga ştire: Fructul care te ajută să slăbești și să îți crești imunitatea iarna

 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list