Avarie majoră la rețeaua de termoficare din București - 1.000 de blocuri rămân fără căldură în plin ger

 

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1.000 de blocuri din Sectorul 1 și parțial din Sectoarele 2, 5 și 6, până în data de 10 ianuarie 2024, ora 23.30, potrivit comunicatului CMTEB.

Zonele afectate sunt: Sectorul 2: Șoseaua Ștefan cel Mare și Bulevardul Lacul Tei, Sectorul 5: Calea 13 Septembrie, Șoseaua Panduri, Spitalul Municipal Sectorul 6: strada Nicolae Filimon, Calea Griviței, Bulevardul Constructorilor și complexele studențești „Leu" și „Regie".

„Avaria s-a produs pe magistrala Grivița, pe conducta cu diametrul de 1.000 mm. Au fost deja începute, în regim de urgență, manevrele de sectorizare, închidere și golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparația avariei și încărcarea magistralei. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce lucrările se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert", se mai arată îân comunicat. 

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list