Realitatea PLUS, alături de fermierii ieșiti în stradă să își strige disperarea, la Afumați. Mesajul emoționant al unui protestatar: Trageți clopotul, preoți, nu fiți lași!

Jurnalista Alexandra Păcuraru sprijină demersurile oamenilor greu încercați. Pe contul personal de TikTok, aceasta postează mesaje emoționante ale protestatarilor care luptă pentru țară.

În mijlocul oamenilor greu încercați de soartă, Realitatea PLUS, prin efortul neobosit al Alexandrei Păcuraru, le-a oferit cetățenilor ignorați de autorități șansa de a-și exprima suferința. Printr-un demers inedit, acești oameni epuizați și-au strigat disperarea în stradă. Românii, tratați cu indiferență și umiliți de autorități, se confruntă cu provocări sociale și economice, și au ajuns la limita resurselor.

Iată mesajul emoționant al unui fermier protestatar. Clipul postat pe contul de TikTok al jurnalistei Alexandra Păcuraru s-a viralizat:

"Ne-au dezbinat, nu știm să fim uniți. Ieșiți, nu stați, scoateți oile, câte le mai aveți, în stradă, vacile, trageți clopotul preoților, nu fiți lași, căci în țara asta s-a vărsat sânge.

Dacă s-ar răscoli părinții noștri și ne-ar vedea lașitatea noastră ca români, ca nație, ce ar spune despre noi? Faceți zid uman, cum s-a făcut la Mărășești. Pe aici nu mai trec tătarii, nu mai trec turcii, nu mai trece nimeni, vrem țara românească, vrem reguli ca în UE, trebuie să fim pe picior de egalitate.

N-am plecat din țară pentru că mama mea este pe pat, este bolnavă, nu este ușor. Dar nu pot înțelege trădarea poporului român și nepăsarea. Cât veți mai dormi? Dacă dormiți, vine hoțul în casă și te prăduiește și te lasă sărac și gol."

 

@alexandra.pacuraru #romania #protest #romaniasuverana #foryou #fyp #fy ♬ original sound - alexandra.pacuraru

de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list