Ministrul Energiei: "Am convocat ședința comandamentului energetic de iarnă"

"Gerul vine şi trebuie să fim pregătiţi. Am convocat şedinţa comandamentului energetic de iarnă şi vom face tot posibilul să nu fie niciun fel de probleme", spune ministrul Energiei pe Facebook.

Sebastian Burduja afirmă că, "totuşi, în eventualitatea unor condiţii meteorologice extreme, în urma cărora cetăţenii rămân fără curent, sunt câteva lucruri pe care le pot face pentru a păstra casa caldă, pentru a creşte temperatura corpului şi pentru a rămâne în siguranţă".

"Important: dacă liniile electrice sunt rupte, nu le atingeţi, ţineţi familia şi animalele de companie departe. Raportaţi liniile întrerupte companiei de utilităţi! Toate sfaturile sunt într-un super ghid, pregătit de prof. Dumitru Chisăliţă, de la Asociaţia Energia Inteligentă. Vă rămân la dispoziţie pentru a trece cu bine împreună peste această perioadă", spune ministrul Energiei.

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vânt, polei, ninsori moderate cantitativ şi viscol pentru Moldova, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei începând de duminică după-amiază până marţi dimineaţă. De asemenea, anunţă ger în nord, centru şi est, cu minime termice de până la -20...-18 grade în noaptea de marţi spre miercuri.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list