Fiul lui Horodniceanu, angajat la tribunal ca expert jurist, deși la examenul CSM, unde tatăl său este vicepreședinte, a obținut punctaj mediocru

La concursul organizat de CSM, Andrei Horodniceanu s-a clasat pe locul 5 la proba scrisă, cu un total de 90 de puncte. Cu toate acestea, fiul fostului șef DIICOT a câștigat concursul la proba orală cu 73,66 puncte din 100 - cea mai mică notă obținută la interviu, dintre toți candidații admiși din țară.

Concursul a fost organizat de CSM, unde procurorul Daniel Horodniceanu deține funcția de vicepreședinte. Din 31 de candidați, Andrei Horodniceanu s-a clasat pe locul 5 la proba scrisă cu 90 de puncte. Cu toate acestea, Andrei Horodniceanu a câștigat concursul obținând la proba orală 73,66 puncte (din 100), cea mai mică notă obținută la interviu, dintre toți candidații admiși din țară, scrie Dezvăluirea.

Concursul a avut loc în perioada 31 martie-10 aprilie 2023 pentru ocuparea unor posturi de experți juriști la Curtea de Apel București, Curtea de Apel Bacău, Judecătoria Ploiești, Tribunalul Iași, Tribunalul Mehedinți și Tribunalul Vâlcea.

Pentru fiecare instanță enumerată anterior s-a scos la concurs de către CSM doar câte un post de expert jurist. Concursul a constat într-o probă scrisă și una de de interviu. Pentru singurul post scos la concurs pentru Tribunalul Iași s-au înscris 31 de candidați.

Metoda ingenioasă prin care un șofer acuzat că a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a obținut în instanță anularea sancțiunii

La proba scrisă Andrei Horodniceanu s-a clasat pe locul 5 obținând numai 90 de puncte. Ceilalți candidați care au fost mai buni decât el au obținut între 92 și 96 de puncte la proba scrisă. Dar Andrei Horodniceanu i-a surclasat pe aceștia la proba de interviu. Și aici Andrei Horodniceanu a obținut cea mai mică notă dintre candidații angajați în urma acestui concurs. Astfel, Andrei Horodniceanu a obținut la proba de interviu doar 73,66 de puncte în timp ce candidatul care și-a adjudecat postul la Curtea de Apel București a obținut 100 puncte, ce de la Bacău-96 de puncte, Ploiești – 94 de puncte, Mehedinți – 95 de puncte și Vâlcea- 91 de puncte.

 Acum, potrivit mai multor surse, tânărul încasează 10.000 de lei pe lună.

Andrei Horodniceanu a fost angajat la Tribunalul Iași cu 4 zile înainte ca tatăl său să fie implicat în incidentul cu cei doi polițiști, scandalul care i-a adus o sesizare din partea Inspecției Judiciare. 

Klaus Iohannis a promulgat legea privind statutul grefierilorde pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list