Femeie din Botoşani, abandonată de soţ în faţa casei, găsită moartă în zăpadă

Cei doi soţi, în vârstă de 70 de ani, au petrecut la un vecin în sat până noaptea târziu. După ce s-au cinstit bine, cei doi au plecat spre propria casă. Doar că, ajunşi în poarta gospodăriei, cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut în zăpadă.

Bărbatul, într-o avansată stare de ebrietate, s-a ridicat câteva minute mai târziu şi şi-a continuat drumul până în casă. Când a ajuns, s-a pus în pat, a deschis televizorul şi la scurt timp a adormit. Dimineaţă și-a dat seama, însă, că soţia lui nu era în casă şi a început să o caute. Când a ieşit din curte, bărbatul a găsit-o pe partenera sa fără suflare în zăpadă, cu faţa în sus. Speriat, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. Incidentul cumplit a avut loc în noaptea de luni spre marţi. 

Un echipaj cu asistent a ajuns în scurt timp la locul indicat. „Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru victimă. Aceasta era în stop cardio-respirator şi erau semne care indicau că decesul survenise cu câteva ore mai devreme. A fost anunţată şi poliţia", a precizat un asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanţă.

Oamenii legii au deschis imediat o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate cauzele decesului, scrie presa locală. „A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii", a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list