Emil Boc: „În 2024, Cluj-Napoca are cel mai mare buget din istorie”

Acesta a prezentat cele mai importante proiecte de dezvoltare a municipiului pentru 2024 și anii următori și a spus că bugetul pe acest an reflectă viziunea politică a alianței PNL – UDMR, care pune în centrul priorităților "investițiile și crearea de locuri de muncă, dezvoltare verde, digitală și sustenabilă și aplicarea principiului potrivit căruia nimeni nu este abandonat".

Obiectivul este de menține atractivitatea Clujului ca orașul nr. 1 în România în materie de calitate a vieții și oraș de referință în UE. În asta se transpune toată politica pe care o promovăm noi, o viață cât mai bună la Cluj-Napoca", a spus Boc.

Primarul a precizat că meritul pentru cel mai mare buget din istoria orașului este al clujenilor și a administrației locale care a fost capabilă să atragă fonduri europene, pentru că "înainte de a împărți, trebuie să produci".

Fondurile europene au o pondere mai mare față de cheltuielile locale, iar printre proiectele prevăzute în bugetul orașului pentru acest an sunt metroul și centura metropolitană.

Printre alte proiecte importante ale Clujului, prezentate de primarul Boc, se numără Spitalul Regional de Urgență, achiziția a noi 18 autobuze electrice și reabilitarea termică a 16 blocuri.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list