Câtă apă trebuie să bei zilnic pentru a arde definitiv grăsimea de pe burtă

Creșterea consumului de apă ar putea ajuta la arderea grăsimii abdominale și la protejarea organelor vitale, conform medicilor.

Aproape fiecare funcție a corpului nostru se bazează pe apă, iar deshidratarea poate avea consecințe grave. Totodată, aportul de apă joacă un rol vital în pierderea în greutate.

Grăsimea de pe abdomen este legată de o serie de probleme de sănătate, cum ar fi tulburările cardiace și circulatorii, hipertensiune arterială și accident vascular cerebral, apnee în somn, cancer intestinal, rezistență la insulină și diabet de tip 2.

Specialistul în nutriție la Spitalul Cromwell, dr. Maya Aboukhater, a spus: „Chiar dacă aveți o greutate sănătoasă pentru înălțimea voastră, oricine poate avea acest tip de grăsime viscerală în jurul organelor interne. Consumând fructe, legume și grăsimi sănătoase, cum ar fi cele din dieta mediteraneeană vă poate ajuta să rămâneți sănătos și să preveniți acumularea de grăsime viscerală."

Consumul suficient de apă în fiecare zi ar putea ajuta la arderea grăsimilor de pe abdomen.

Recomandarea este să  bem 6-8 pahare de apă pe zi, iar cheia este să începem să bem dimineața și să continuăm să facem acest lucru în mod regulat pe tot parcursul zilei.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list