Ascensiune spectaculoasă la ANRE. A intrat pe post de consilier și în 2 ani a ajuns secretar general

Angajată inițial la o firmă de distribuție a produselor de papetărie, Marina Claudia Răduinea a intrat în ANRE după ce a câștigat un concurs pentru un post de consilier de achiziții. De aici, în numai câteva luni, a fost avansată în funcția de șef de achiziții publice, potrivit Realitatea Plus.

 

DECLARAȚIA DE AVERE

 

Din octombrie 2018 până în februarie 2021, Marina Claudia Răduinea nu a pierdut timpul și a continuat ascensiunea inexplicabilă. Astfel, din februarie 2021, ea a deținut, interimar, postul de director general adjunct al Direcției Activități Suport din cadrul ANRE.

 

Ultima declarație de avere a femeii o prezintă drept director general. Însă, recent, președintele ANRE, George Niculescu, a semnat o decizie prin care a numit-o pe aceasta în funcția de secretar general al instituției. 

La finalul anului trecut, președintele ANRE a anunțat o nouă organigramă, conform legii care prevedea reducerea cheltuielilor bugetare. Astfel, numărul total de șefi dintr-o instituție de stat trebuie să fie de maximum 8% din numărul total al posturilor.

Realitatea Plus a încercat să obțintă un punct de vedere din partea Marinei Claudia Răduinea, însă până la difuzarea știrii nu a obținut nicio reacție.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list