Zodiile care se căsătoresc doar pentru bani. Horoscopul materialistelor: NU faci casă bună cu ele!

Există zodii care fac pasul cel mare doar pentru bani. Iată care sunt acestea!

Balanţă

Ca semn guvernat de Venus, planeta iubirii și frumuseții, Balanța are nativi ce doresc să trăiască pe picior mare. Au gusturi bune, dar scumpe, mai ales când vine vorba de haine, preparate culinare sau obiecte de decor pentru casă. Pot fi dispuși să se căsătorească pentru bani pentru a obține stilul de viață sofisticat pe care și-l doresc.

TaurPe lângă tendințele lor materialiste, nativii Taur pun preț pe stabilitatea financiară și confort. Atingerea securității financiare este probabil pe lista lor de obiective și ar putea fi tentaţi să se căsătorească pentru bani.

Scorpion

Ambițioși din fire, cei născuţi sub semnul Scorpion calculează toate aspectele vieții lor, chiar și atunci când trebuie să aleagă un partener potrivit, spun astrologii. Văd căsătoria ca pe o modalitate de a-și ridica statutul social, de aceea ar putea fi atraşi de ideea de a-şi lega destinul de al unei persoane care câştigă bine sau care deţine mai multe proprietăţi.

Leu

Puternici cum sunt ei, nativii Leu caută parteneri care se află la același nivel cu ei, ceea ce înseamnă adesea că își doresc pe cineva bogat și influent. Le este ușor să-și găsească parteneri puternici din punct de vedere financiar datorită carismei şi optimismului lor.

Peşti

Sunt cei mai mari visători nativi dintre cele 12 semne ale zodiacului european, dar sunt și romantici. Prin urmare, visează la căsătorii cu persoane publice admirate sau la o lună de miere petrecute în locuri exotice şi luxoase. Guvernați de Jupiter, nativii Peşti sunt ademeniți cu ușurință de parteneri care pot oferi banii necesari pentru îndeplinirea viselor celor mai greu de realizat.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list