Un tânăr din Suceava a furat un microbuz lăsat cu cheile în contact şi l-a vândut. Suma ridicolă pe care a primit-o

Furtul a avut loc în ziua de 3 noiembrie a anului trecut, în oraşul Gura Humorului, unde şoferul unui microbuz care aparţinea unei firme din localitate a lăsat autovehiculul cu cheia în contact şi portierele deschise, iar când s-a întors la maşină, aceasta dispăruse.

Bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost găsit vineri, 26 ianuarie, fiind oprit în trafic de către poliţişti. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din comuna suceveană Marginea, care a recunoscut fapta şi a declarat poliţiştilor că, între timp, a vândut microbuzul pentru mai puţin de 200 de euro.

„Acesta a fost identificat şi preluat în custodie de poliţişti, a fost audiat cu privire la fapta reţinută în sarcina sa, ocazie cu care a declarat împrejurările şi modul de comitere a acesteia. În fapt s-a reţinut că, în noaptea de 02/03.11.2023, cel în cauză ar fi pătruns pe portierele lăsate descuiate în microbuzul ce era parcat în spatele unui imobil situat în oraşul Gura Humorului şi folosind cheia adevărată, care se afla în contact, a pornit microbuzul şi l-a sustras din acel loc, ulterior vânzându-l altei persoane cu suma de 800 lei", informează sâmbătă reprezentanţii Poliţiei judeţene Suceava.

Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list