Tren în flăcări, în apropiere de Podul Grant. Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale pentru a preveni un dezastru

La fața locului au fost mobilizate inițial 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, echipate corespunzător pentru a face față situației de urgentă, dar, avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezenta posibilitatea de extindere și la alte vagoane, dispozitivul s-a suplimentat cu 2 autospeciale de stingere.

De ce fostul premier nu l-a demis pe Raed Arafat. Ce l-a speriat - Dezvăluiri la Culisele Statului Paralel

De asemenea, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au fost aduse în zonă, fiind necesare în cazul unor eventuale victime sau răniți. Incendiul la aceste vagoane dezafectate a necesitat o intervenție rapidă și eficientă, deoarece riscul de propagare era foarte mare.

Medicamentele pentru insomnie folosite de consumatorii de droguri vor fi trecute sub control național

Echipamentele de intervenție sunt folosite în combinație cu strategii și tactici specifice pentru a stinge incendiul și a evita extinderea acestuia către alte zone sau vehicule. Pompierii se află în mijlocul acțiunii, luptând cu puterea flăcărilor și utilizând jeturile de apă și spumă pentru a controla incendiul. De asemenea, fumul dens și toxic prezintă un risc pentru pompieri și pentru locuitorii din apropiere, de aceea echipele se asigură că utilizează echipamente de protecție adecvate.

Cât mai costă construirea unei case în 2024. „Cu creșterile din ultima perioadă, preconizez o creștere de 30-40%"de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list