Traficul infernal din București, recunoscut oficial. Capitala apare în Top 10 al celor mai lente orașe din lume. Cine este campionul agoniei rutiere

În acest top, Bucureștiul apare pe locul 8, cu o medie de 27 de minute și 40 de secunde pentru fiecare 10 kilometri.

În plus, comparativ cu anul 2022, șoferii au mai adăugat 20 de secunde petrecute în trafic. Podiumul rușinii este ocupat de Londra, unde șoferii trebuie să îndure cel puțin 40 de minute pentru a parcurge 10 kilometri.  

Acest top inedit a fost realizat de o companie de navigație prin satelitși publicat pe DailyMail. Londra,   campionul agoniei rutiere, este urmat în acest top al rușinii de Dublin, unde șoferii au de îndurat în medie 29 de minute și 30 de secunde pentru a parcurge 10 kilometri. 

Scene șocante în Constanța: Un călugăr a bătut măr un bețiv agresiv într-un autobuz

Podiumul este completat de Toronto, cu o medie de 29 de minute pentru 10 kilometri. Următoarele orașe care sunt un adevărat coșmar pentru șoferi sunt: Milano (Italia), Lima (peru), Bengaluru (India), Pune (India), București (România), Manila (Filipine) și Bruxelles (Belgia)

 

O familie cu doi copii, găsită în pădure locuind într-un cort din crengi acoperit cu pături și celofan. Micuții, grav bolnavi

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list