Tânără din Cluj, dată dispărută, a fost găsită moartă la marginea unei păduri din Gârbău. Ce au descoperit polițiștii lângă cadavru: detaliu șocant

Tânăra de 26 de ani, care a dispărut acum două zile din apartamentul din Cluj-Napoca unde locuia împreună cu iubitul ei, a fost găsită moartă, joi dimineață, într-o pădure din localitatea Gârbău, scrie Ziare.com.

Conform primeleor informații, lângă fată au fost găsite mai multe medicamente.

Fata a dispărut pe 22 ianuarie, iar de atunci a fost văzută în gara din Cluj şi în halta din Gârbău. Legat de cea din urmă apariție a fetei, sătenii au spuscă au văzut-o îndreptându-se spre pădurea în care a fost găsită ulterior fără viață.

Din câte se pare, ata s-ar fi aflat într-o depresie, după ce părinţii ei au divorţat în urmă cu un an. De altfel, tânăra ar mai fi avut intenţii sinucigaşe și în trecut.

Familia femeii în vârstă de 26 de ani anunţase la Poliţie că aceasta a plecat voluntar de acasă, în 23 ianuarie, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a făcut publice fotografia şi semnalmentele tinerei, făcând apel la cei care o văd să anunţe autorităţile. 

"Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, poliţiştii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată şi expertiza medico-legală", informează Poliţia judeţeană Cluj.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list