Tânăr, reţinut, după ce a atacat un taximetrist cu un cuţit şi i-a furat telefonul. Scene șocante la Timișoara

"La data de 15.01.2024, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au reţinut un tânăr, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 14.11.2023, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara, au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 08:00, în calitate de angajat al unei societăţi de transport în regim de taxi, a preluat o persoană, iar după ce a parcurs o distanţă pe strada Emilia Puhallo Lungu la intersecţia cu strada Lunei, din Timişoara, persoana respectivă folosindu-se de un obiect înţepător, l-a ameninţat cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedându-l de telefonul mobil, după care a fugit într-o direcţie necunoscută", a transmis, marţi, IPJ Timiş.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor efectuate, la data de 15.01.2024, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr în vârstă de 21 de ani.

"Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate", au menţionat poliţiştii, menționând că a fost reţinut pentru 24 de ore.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list