Șoricel filmat în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat în fiecare noapte. Video cu animalul harnic care a impresionat internetul

Eroul nostru neașteptat nu pierde timpul în zadar, și impresionează  Marea Britanie cu abilitățile sale surprinzătoare. Poștașul pensionar Rodney Holbrook, cunoscut și ca pasionat fotograf de animale sălbatice, a reușit să captureze această scenă incredibilă în stilul animației "Ratatouille".

Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a montat o cameră de vedere cu infraroșu pe masa de lucru, după ce a descoperit în mod regulat că lucrurile din noaptea precedentă erau aranjate în mod misterios.

„La început am observat că o parte din mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi pe care îi depozitam în magazie", a spus el.

Imaginile surprinse de cameră l-au ajutat să identifice făptașul: un șoricel.

Micul animal culegea clești de rufe, dopuri de plută, piulițe și șuruburi. Ritualul de curățenie s-a dovedit a fi unul bine pus la punct și îndeplinit cu simț de răspundere timp de două luni.

De pe câmp, în inimile internauților: cum a cucerit un tânăr tractorist internetul cu talentul său

„Este cu adevărat incredibil că le pune pe toate înapoi în cutie, cred că este posibil să-i facă plăcere", a mai spus bărbatul, potrivit BBC News.

Rodney Holbrook, care crede că rozătorul folosea obiectele pentru a ascunde nuci, l-a poreclit  „șoarecele galez ordonat".

„A fost un fel de experiment, de fapt, am adăugat diferite lucruri pe birou pentru a vedea dacă le poate ridica", a declarat dl Holbrook.

Detalii bombă din dosarul de ultraj al fostului ginere al lui Becali. „Nu știți cu cine v-ați pus! Un trabuc d-ăsta costă cât unul dintre voi"

Iar experimentul a reușit în proporție de 99%.

Nu este prima dată când dă peste un șoricel organizat.

Când locuia în Bristol, în 2019, prietenul său i-a cerut ajutorul pentru a filma un șoarece care îi ținea în ordine magazia.

„Acel singur videoclip a devenit viral și a ajuns la oameni din întreaga lume (...). Nu-mi vine să cred că aici, în Builth Wells, ni s-a întâmplat același lucru ani mai târziu", a mai spus bărbatul.

Metoda incredibilă prin care hoții au furat un seif dintr-un apartament. Cum l-au păcălit pe proprietar să părăsească locuințade pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list