Sfaturi de viață de la femeile scandinave. 10 lucruri pe care le fac pentru a fi fericite

Pare simplu: se iubesc și se prețuiesc pe ele însele. Dar, dacă sapi puțin mai adânc, îți dai seama că în spatele ritualurilor lor obișnuite de zi cu zi se află o întreagă filozofie.

Iată 10 lucruri pe care le fac femeile scandinave pentru a fi fericite

 

Iau inițiativa la locul de muncă și în viața personală

Femeile scandinave au poziții foarte bune în viața lor profesională și personală. La locul de muncă, ele concurează cot la cot cu bărbații pentru posturi. De asemenea, într-o relație romantică în devenire, ele nu așteaptă ca cealaltă persoană să facă prima mișcare: trimit primele mesaj, o invită la o întâlnire sau vorbesc deschis despre căsătorie.Suedezele sunt ușor de abordat și poți comunica foarte ușor cu ele. Au un nivel ridicat de încredere în sine și nu vor fi niciodată speriate de niciun bărbat.

Nu sunt gospodine tradiționale

Responsabilitățile din casă sunt împărțite în mod egal între ambii parteneri: o suedeză nu își va petrece ziua liberă în bucătărie în timp ce soțul ei se uită la televizor. Relațiile de familie se construiesc ținând cont de interesele ambilor soți.

De exemplu, tații sunt adesea responsabili cu supravegherea copiilor.În Suedia, bărbații au și 90 de zile de concediu paternal. Guvernul încearcă să ofere bărbaților și femeilor șanse egale de a-și construi o carieră profesională de succes.

 

Nu le este rușine cu vârsta lor

Majoritatea femeilor scandinave nu apelează la injecții cu botox sau operații plastice, nu își smulg părul cărunt și nu poartă tot timpul lenjerie intimă modelatoare. Ele cred că fiecare etapă a vieții are avantajele și dezavantajele ei și se bucură la orice vârstă. Femeile daneze mai în vârstă sunt considerate a fi cele mai fericite din Europa. Oamenii de știință explică așa: odată cu vârsta, oamenii își dau seama ce îi face fericiți și încearcă să-și trăiască astfel viața.Femeile suedeze îmbătrânesc destul de frumos. Multe țări europene pot concura și chiar depăși Suedia la categoria de vârstă până la 30 sau poate 35, dar când vine vorba de grupa de vârstă 30-50 ani, atunci Suedia este în top.

Nu urmează tendințele modei

Femeilor scandinave nu le place să-și cumpere haine noi tot timpul: nu își cumpără o pereche de pantaloni sau o fustă care să arate grozav doar în acest sezon. Ele cumpără în mare parte haine clasice scumpe de înaltă calitate, care arată grozav.

Citește continuarea pe eva.rode pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list