Șeful secției Cardiologie a spitalului Județean Hunedoara, DEMIS în cazul pacientei dusă la morgă deși era în viață - I-a dat un antibiotic LETAL

Medicul care a pus viața femeii de 65 de ani în pericol prin administrarea unui antibiotic a fost demis. Constantin Blaj a fost găsit vinovat pentru că nu a verificat dacă femeia are anumite restricții la medicamente și nu a raportat cazul conducerii.

Emil Stoica, directorul Spitalului Județean Deva: „Pentru ce l-am demis pe doctorul Blaj, deoarece a administrat un tratament la care femeia era alergică, trebuia să raporteze incidentul, a fost un pic mai complicat, aparținătorii au făcut presiuni, pentru asta a fost demis".

Constantin Blaj a fost găsit vinovat după ce Susana Ursache a povestit cum era să moară pe patul de spital din neglijența medicilor.

„I-am spus asistentei să nu-mi facă injecție antibiotic că nu suport. Mi-a spus: "Care-i problema mea?"... Mi s-a pus un nod în gât și am simțit că mi-a pocnit ceva în burtă", a spus pacienta.

Femeia i-a acuzat pe medicii din Deva că a fost dusă la morga spitalului, chiar dacă era în viață.

„M-am trezit la morgă, cu un bărbat peste mine. Nu m-au băgat în frigider că au fost pline frigiderele cu COVID şi nu au mai avut loc. Mi-au pus numărul 8. Mai aveam o oră şi mă tăia. M-a trezit Dumnezeu", a povestit femeia.

Conducerea spitalului a investigat aceste acuzații și a ajuns la concluzia că acest lucru nu s-a întâmplat potrivit documentelor medicale.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list