Se încing spiritele în Afumați. Tensiuni între jandarmi și protestatari. Autoritățile i-au amendat pentru că au făcut grătarul

Tensiunile au explodat atunci când autoritățile au decis să amendeze mai mulți protestatari care au făcut un grătar pentru a-și potoli foamea. Această acțiune a stârnit furia și indignarea manifestanților, care consideră că autoritățile ar fi trebuit să demonstreze mai multă empatie față de condițiile dificile în care aceștia organizează protestele.

"Trebuia să fiți primii care să le aduceți mâncare, ceai, pături. Le-ați stins grătarele!", a strigat o femeie protestatar în direcția jandarmilor, acuzându-i că prin această acțiune au încălcat principiul solidarității umane și au demonstrat indiferență față de nevoile fundamentale ale manifestanților.

Formularul care poate lăsa mii de pensionari fără pensie. Ce pot face seniorii pentru a-și primi drepturile bănești

Oamenii au foarte multe nemulțumiri și, pe măsură ce timpul trece crește și frustrarea lor, iar puterea lor de a rezista este din ce în ce mai șubredă, din cauza frigului 

„Nu o să fiți iertați, ați auzit? Și știți că păcatele părinților atârnă peste copii. Să vă mai gândiți când îmbrăcați uniforma și la cuvântul ăsta. Că ăsta nu e un clișeu, e un adevăr", le-a mai spus femeia jandarmilor.

„Înțeleg că încercați să mediați, dar doar dacă va apărea o problemă. Vă depășiți atribuțiile. Vă rog frumos să plecați dintre noi de aici, să ne lăsați să ne spunem oful. Măcar atât. Am venit în stradă atâția kilometri, venim de 10 zile suntem lângă oamenii aceștia cu mașinile. Lăsați-ne în pace, vă rugăm frumos. Nu suntem violenți. M-am săturat de abuzurile jandarmeriei. Nu am venit să vorbesc cu dumneavoastră aici. Nu plec. Ce îmi faci cu mâna așa? Cine a făcut regulile astea? Stiu legea ta de funcționare, știu de ce ești aici, știu că îți depășești atribuțiile" a spus un protestatar jandarmilor.

Cum îl ajută Rafila pe Grindeanu să scape mai repede de spitalele CFR

   

 

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list