Școala de șoferi gratis! Anunț important pentru cei care doresc să beneficieze de această facilitate?

Prin programulul „Permis pentru Viitor" a ajuns deja la a noua ediție și se adresează tinerilor care provin din medii defavorizate, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Ei sunt cei ce pot beneficia de școala de șoferi gratuită.

Școală de șoferi gratis pentru acești români

Ei bine, tinerii din România pot face școala de șoferi gratis, asta în cazul în care depun anumite documente. Mai exact, în anul 2024, programul „Permis pentru viitor" a ajuns la cea de-a 9-a ediție și se adresează tinerilor care provin din medii defavorizate.

  

Mai multr decât atât, acest program oferă șansa celor ce își doresc permis de conducere de a urmă cursurile unei școli de șoferi în mod gratuit.

Cei ce pot beneficia de această oportunitate sunt tinerii, cu vârste între 18 și 25 de ani, care adeveresc că provin din medii sărace pot solicita gratuit obținerea permisului pentru categoriile B, C, sau D, inclusiv pentru vehicule precum tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

 

Astfel, tinerii interesați se pot înscrie online sau pot trimite proiectele prin poștă până la data de 24 ianuarie 2024.

Formularul de înscriere și alte informații sunt disponibile pe website-ul Fundației Pentru Comunitate. https://ift.tt/ovQMa0U.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list