România, lovită de furtuna Isha. ANM: "E neobișnuit faptul că asistăm foarte des, în această lună, la atâtea schimbări ale vremii"

Meteorologii au emis atenționări cod galben de vânt puternic și ninsori la noi în ţară, în perioada următoare, deși temperaturile încep să crească ușor după zilele geroase.

"Acest lucru va imprima un aspect vântos al vremii în mare parte a Europei, în următoarele zile, inclusiv în țara noastră. Așteptăm ca joi și vineri să fie zile cu mai mult vânt și cu precipitații.

Sub influența acestor furtuni, care activează mai ales în partea de nord și nord-vest a Europei, vor fi și la noi episoade cu precipitații. 

La munte, dar și în zonele mai joase din regiunile nordice și centrale ale țării, vor fi ninsori. 

Chiar și în regiunile vestice vor fi episoade cu precipitații mixte, mai spre ninsoare. Va fi așa joi, vineri, poate și sâmbătă.

Nu este ceva neobișnuit pentru luna ianuarie, dar poate mai neobișnuit este faptul că asistăm foarte des, în această lună, la schimbări în evoluția vremii", a explicat Florinela Georgescu, director executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, la un post TV.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list