PUSL Prahova și-a ales noua conducere: cu cine face alianță - VIDEO

Partidul Umanist Social Liberal continuă alegerile în filialele din țară. În județul Prahova, a fost aleasă o nouă conducere, unde funcția de președinte o va avea Marius Constantin, primar al orașului Băicoi. 

La conferința de alegeri de la Ploiești au participat președintele PSD Prahova Virgiliu Nanu, ministrul Economiei, Radu Oprea, și alți parlamentari.

"Preiau funcția de președinte PUSL Prahova într-un an greu, cu 4 tipuri de alegeri care vor da importanță a ce urmează a se întâmpla în România", a declarat Marius Constantin, președinte PUSL Prahova.

"PUSL Prahova și-a ales noua conducere, o conducere nouă pentru că dacă vă uitați la vârsta primarului Băicoiului, Marius Constantin, este un primar tânăr. Ceilalți doi primari sunt la fel de tineri. Dacă vă uitați și la doamnele de pe lista Biroului Executiv al PUSL Prahova, al tinerilor, tânărul Vlad, o să vedeți că este într-adevăr o echipă tânără", a spus Grațiela Gavrilescu.

"Ați ales o echipă în frunte cu domnul primar Marius Constantin, o echipă puternică, una care în mod cert la Prahova va fi câștigătoare", a declarat deputatul Steluța Cătăniciu.

Cristian Popescu Piedone alături de Grațiela Gavrielscu și noul șef al filialei PUSL Prahova au anunțat susținerea candidaturii lui Virgiliu Nanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

"Domnul prefect al județului Prahova, nu că suntem în imposibilitatea noi, umaniștii, să avem un candiat, vrem să existe o continuitate, o bună colaborare pe care a avut-o organizația PUSL Prahova cu PSD și, prin această susținere, cu siguranță viitorul președinte, actualul prefect, viitorul președinte al CJ Prahova cu sprijinul nostru va ocupa această funcție", a spus Cristian Popescu Piedone. 

La finalul conferinței, memebrii PUSL Prahova a dat semnalul unității în fața forțelor populist-extremiste, printr-un apel către clasa politică. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list