Protestatarii amenință că vor BLOCA a treia graniță cu Ucraina. Circulaţia transportului de marfă din țara vecină ar putea fi paralizată

Și astăzi se anunță o zi fierbinte pentru cei care se vor afla în punctele de trecere de frontieră cu Ucraina pentru că în punctul de frontieră Halmeu-Diakovo - cel de-al treilea punct de frontieră care până acum nu a fost blocat - protestatarii au anunțat că o vor face. 

Intenția este de a îngreuna traficul de camioane, ceea ce ar putea restricţiona sau bloca temporar circulaţia transportului de marfă din Ucraina în țara noastră. Anunțul a fost făcut de Serviciul de frontieră din Ucraina.Blocajul nu va afecta însă circulaţia mașinilor şi autocarelor, anunță grănicerii. Până acum, protestatarii au blocat două puncte de trecere a frontierei.

Nu se știe cât va dura acest protest, având în vedere promisiunile făcute la Ministerul Agriculturii, însă dacă decizia va fi pusă în practică, atunci am putea vorbi practic despre un blocaj total al punctelor de trecere de frontieră cu Ucraina, realizat de fermieri și transportatori. 

Citește și Zi crucială la Guvern: Marcel Ciolacu anunță măsuri pentru fermieri și transportatori - Negocieri TENSIONATE cu protestatarii



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list