Prognoza meteo pe o lună. Temperaturi nefirești, în următoarele 4 săptămâni: unde mai ninge

Prognoza meteo săptămâna 29.01.2024 – 05.02.2024 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile extracarpatice. 

Furtuna Isha lovește România. Viscolul pune stăpânire pe țară: episoade severe de iarnă polară

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Munților Apuseni și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, dar și deficitar în regiunile extracarptice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo săptămâna 05.02.2024 – 12.02.2024 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile extracarptice și local în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoză specială pentru București: temperaturile cresc brusc, revin ploile

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024 

Temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în zonele montane, dar și ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă. 

Prognoza meteo săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații, estimate pentru acest interval, vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list