Prof. Cristea, dascălul de limba română cu zeci de mii de urmăritori, a murit la 36 de ani

„Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.S. pagina va rămâne!", le-a transmis profesorul celor aproape 100.000 de urmăritori.

 

Din nefericire, lucrurile n-au mers în direcția bună, iar pe În 14 ianuarie 2024, mesajul sorei profesorului Cristea i-a șocat pe toți: „Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață....si are nevoie de noi și rugăciunile noastre!".

 

Cinci zilei mai târziu, tot de pe pagina Prof. Cristea a fost lansat un ajutor umanitar, deoarece tânărul dascăl avea nevoie de tratament în Turcia.

 

În dimineața zilei de 23 a venit și anunțul de care mulți se temeau: „.Drum lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit! Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!".

Pe pagina de Facebook, profesorul Cristea le oferea elevilor și părinților sfaturi utile și rezolvări pe teme de limba română.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list