Perioada Sărbătorilor de iarnă din sectorul 4 s-a încheiat

Primele luminițe de Crăciun au fost aprinse, la fel ca anul trecut, de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a dat startul Sărbătorilor de iarnă cu luminatul străzilor principale, în data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Milioane de beculețe colorate au împodobit străzile și bulevardele din Sectorul 4. 

Peste 1.000 de oameni s-au adunat la Fântâna Florilor pentru a participa la aprinderea luminițelor dedicate lunii magice a Crăciunului. Ulterior, demersul a fost bine primit de către cetățenii sectorului. 

"Ne-ați bucurat mult cu aceste luminițe minunate! Mi-au placut foarte mult! Sărbătorile au fost mai frumoase! Să ne trăiti, domnule Primar, să le aprindeți și anul viitor! Mult succes în tot ce vă propuneți"; "Mulțumim domnule primar Daniel Baluță, pentru decorul de poveste de care ne-am bucurat în toate sărbătorile Crăciunului! Avem cel mai frumos Sector. Cu Respect vă mulțumim", "Mulțumim pentru frumusețea și curățenia sectorului nostru și vă dorim multă sănătate, realizări și să nu ne lăsați!" Așa au sunat, în majoritatea lor, mesajele primite de edil pe pagina oficială de Facebook.

De acum, zona de la Fântâna Florilor va fi repusă în starea inițială de către cei de la Totul Verde, astfel că acest reper râmâne, în continuare, unul dintre cele mai instagramabile din Sectorul 4. 

"La sectorul 4 au fost cu adevărat sărbători de iarnă! Felicitări, Domnule Primar", a fost concluzia generală a cetățenilor sectorului 4.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list