Patronul unui bar din Cluj, torturat și stropit cu benzină de hoții care încercau să-i fure portofelul de cryptomonede

Ciprian Călin Pop, patronul unui bar din Cluj, a fost victima unei tâlhării. Bărbatul a fost torturat, i s-a tăiat un deget și a fost stropit cu benzină pentru a spune codul unui portofel de cryptomonede. Iată comunicatul autorităților:

"La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 05.45, în municipiul Cluj-Napoca a fost înregistrat un eveniment rutier în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia cercetărilor evenimentului rutier, persoana în cauză a relatat o agresiune la care a fost supusă în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.

Avându-se în vedere starea victimei, aceasta a fost condusă la Unitatea de Primiri Urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar, în prezent, organele de cercetare penală au extins verificările cu privire la agresiunea semnalată, au identificat locația respectivă, au adunat probe și mijloace de probă și au procedat la vizualizarea mai multor camere de supraveghere video pentru a se corobora datele din teren cu cele relatate de victimă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

În cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale și Biroul Rutier sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, în contextul în care victima a relatat că i-au fost sustrase și bunuri care făceau accesul la unele investiții pe care aceasta le avea în derulare."de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list