O simplă infuzie din frunzele acestui copac poate ușura problemele hipertensivilor

Hipertensiunea este o problemă de sănătate serioasă, iar mulți oameni se confruntă cu ea în toată lumea. Din acest motiv, infuzia din frunzele acestui copac reprezintă o alternativă naturală și accesibilă pentru a găsi ușurare în gestionarea tensiunii arteriale ridicate. Fiind conștienți de nivelurile de tensiune arterială și acționând rapid în adoptarea unui tratament potrivit, putem preveni și gestiona complicațiile grave asociate bolii hipertensive.

Se estimează că în jur de 40% din populația țării noastre se confruntă cu tensiune arterială crescută, o afecțiune care în mod obișnuit este asimptomatică, motiv pentru care poartă numele de "ucigașul tăcut". Din fericire, există o mulțime de plante în "harta" fitoterapiei care au rolul de a regla tensiunea arterială, și dintre acestea am ales frunzele de măslin.

Frunzele de măslin au fost utilizate de secole în medicina tradițională pentru proprietățile lor terapeutice. Ele conțin o substanță numită oleuropeină, care este recunoscută pentru efectele sale benefice asupra sănătății cardiovasculare. Studiile au arătat că oleuropeina are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, reducând stresul oxidativ și inflamația în organism. De ce ne revin în minte melodiile agasante, chiar și atunci când vrem să scăpăm de ele. Metode eficiente de a ieși din această corvoadă mintalăInfuzia din frunze de măslin poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și normalizarea valorilor. Aceasta se datorează conținutului bogat de compuși bioactivi, cum ar fi polifenolii, care ajută la relaxarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea circulației sanguine. Prin urmare, consumul regulat al acestei infuzii poate fi un supliment eficient în terapia pentru hipertensiune. Un alt avantaj al infuziei din frunze de măslin este faptul că este naturală și nu prezintă efecte secundare majore, atâta timp cât este consumată în doze moderate. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să ceri sfatul medicului înainte de a începe orice tip de terapie suplimentară. Pentru a obține infuzia, frunzele de măslin trebuie colectate și uscate apoi într-un loc răcoros și bine ventilat. După uscare, ele pot fi folosite pentru prepararea unei infuzii. Este recomandat să se utilizeze o linguriță de frunze uscate la o cană de apă clocotită și să se lase amestecul să infuzeze timp de aproximativ 10-15 minute. Infuzia se poate consuma de 2-3 ori pe zi, preferabil între mese. Mic tezaur antic, descoperit într-o pădure din Bihor. Unde a ajuns comoara 

de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list