O aplicație extrem de POPULARĂ în România, pusă pe lista neagră. Trebuie dezinstalată urgent!

La mai puțin de un an de la lansare, aplicația chinezească de cumpărături Temu a reușit să cucerească poziția de lider. Acest lucru a amplificat controverele, mai ales în Germania și Franța.

Asociația de consumatori „60 millions de consommateurs" a criticat vehement Temu, acuzând-o de promovare a „practicilor comerciale extrem de dubioase". Aceștia solicită ferm blocarea aplicației, subliniind problemele create de aceasta. Cele mai frecvente vizează faptul că managerii aplicației ar închide ochii în mod intenționat la comerțul cu falsuri, ceea ce are un impact devastator asupra afacerilor locale.

Aplicația are o politică agresivă și netransparentă

Îngrijorările legate de aplicația Temu au fost împărtășite și de către germani. Ei au adus în discuție problemele anterioare cu o altă aplicație de cumpărături, Pinduoduo, care a fost retrasă din App Store și Play Store. Germania a avertizat cu privire la politica de marketing agresivă a lui Temu, la comentariile false pozitive și la reglementările neclare, cu accent deosebit asupra politicii de returnare a produselor, recomandând evitarea utilizării acesteia, potrivit WeLiveSecurity.com.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list