Klaus Iohannis a semnat decretele. Mai mulți procurori au fost reîncadrați în funcție după ce ieșiseră la pensie. Câți bani câștigau

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele privind reîncadrarea în funcţia de procuror a mai multor magistraţi.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a reîncadrat în funcţia de procuror pe: Lucica Fătu - la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu; Gheorghe Florian - la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa; Beatrice Silvia Şişman - la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa; Gabriela Rugea - la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag; Gheorghe Stanciu - la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Cei cinci magistraţi, ieşiţi la pensie în 2022 şi 2023, au fost reîncadraţi în funcţia de procuror după ce au solicitat să reintre în sistem. 

Conform informațiilor vehiculate în presă, Fătu Lucica a fost, anul trecut, procuror la Curtea de apel București cu 24.500 de lei pe lună, Șișman Silvia a avut salariu de 29.500 de lei ca adjunct al procurorului general.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list