Jessie Baneș cântă „Imnul fermierilor” în mijlocul protestelor de la Afumați, în semn de solidaritate și încurajare - VIDEO

De peste 2 săptămâni fermierii și transportatorii români îndură frigul și condițiile vitrege pentru a protesta împotriva abuzurilor statului român, care-i împovărează și le amărăsc viața. Asta este recompensa lor pentru faptul că au ales să rămână în țară, să fie patrioți adevărați și să ne hrănească pe noi toți, cu multă trudă și cu multe sacrificii. Jessie Baneș a susținut protestul fermierilor încă din primele zile, încurajându-i pe rețelele de socializare să nu-și piardă elanul și să aibă putere să lupte.

Pentru a marca așa cum se cuvine sărbătoarea Unirii Principatelor Române, Jessie Baneș s-a alăturat și fizic protestelor de la Afumați, acolo unde artista transmis un mesaj înduioșător protestatarilor:

„Am scris un imn al fermierilor. Eu așa l-am numit și am văzut că cei care au protestat zilele acestea, dar și românii adevărați au rezonat foarte bine cu aceste versuri. Vreau să le mulțumesc și să le și cânt, din suflet. Doamne ajută să ajungem la un consens cu cei care ne conduc după toate aceste zile în care protestatarii au stat în frig!" VEZI VIDEO AICI

Versuri:

„Haideți voi fermieri români

Să strigăm durerea ce ne apasă

Să le arătăm că aici suntem stăpâni

Și nu ne pot pune ce vor pe masă.

Puterea este la noi în mâini

De zeci de ani grânarul Europei

Să nu-i lăsăm să fure a noastre pâini

Veniți acum în mijlocul luptei!

Ne-a dat Dumnezeu pământ bogat

Păduri și munți și ape cristaline

Dar românul este tot sărac

Cine strânge rodul, nu-l împarte bine.

Cei ce ne conduc ne amăgesc

Ne lasă pradă străinilor

Puțin câte puțin ne păgubesc

Dar Dumnezeu ne vine-n ajutor! "

Atât din postura sa de jurnalistă, cât și din postura de cântăreață, Jessie Baneș susține în continuare cauza fermierilor și protestatarilor români și se străduiește să sădească patriotismul în sufletele românilor, prin mesaje muzicale inedite, dar și prin investigații care să aducă la lumină neregulile din țară și care să îi impulsioneze pe cetățeni să ia atitudine, să voteze mai înțelept și să redea României prosperitatea pe care o merită.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list