Incident grav la protestul agricultorilor din Franța! O femeie a fost ucisă, iar soţul şi fiica ei răniţi grav, după ce o maşină încearcă să forţeze un baraj al protestatarilor

Incidentul a avut loc marţi, la ora locală 5.45 (6.45, ora României), la Pamiers, la locul manifestaţiei agricole şi s-a soldat cu un mort şi "doi răniţi grav", anunță prefectura, catalogând evenimentul drept un "accident grav de circulaţie", relatează Le Figaro preluat de News.ro.

O sursă din cadrul poliţiei a declart pentru AFP că femeia ucisă era în vârstă de aproximativ 30 de ani, iar răniţii grav sunt un bărbat de aproximativ 40 de ani şi o minoră.

"În acest moment în care se află agricultura, acest tip de dramă este dificil de trăit", a declarat la postul RMC preşedintele FNSEA Arnaud Rousseau.

La ora transmiterii acestei știri, informaţiile despre cauza dramei la acest blocaj de pe drumul RN20, la nivelul tronsonului Toulouse-Foix, erau confuze.

Presa locală scrie că o maşină a intrat, către ora locală 5.30 (6.30, ora României) pe drumul naţional 20 - blocat - la nivelul Pamiers, în Ariège. Mai exact, vehiculul ar fi intrat într-un baraj de paie ridicat de către manifestanţi.

"Bilanţul este dramatic, cu cel puţin un deces şi doi răniţi grav", membri FDSEA şi JA, a anunţat preşedintele Tinerilor Agrocultori (JA) din regiunea Occitanie, Romain Deloustal. Sindicatul JA a precizat că femeia ucisă era agricultoare.

Aceeași susrsă spune și că femeia a murit pe loc, iar soţul şi fiica sa au fost preluaţi de salvare.

Prefectura din Pyrénées-Atlantiques a anunţat, la rândul său, marţi dimineaţa, întreruperea circulaţiei pe A63, în ambele sensuri, între Bayonne şi Bordeaux.

Drame en Ariège : Une mère de famille est morte à Pamiers après avoir été heurtée par un véhicule qui a forcé un point de blocage.Son mari et sa fille ont été blessés et sont en urgence absolue.Ce pays devient fou !#AgriculteursEnColerepic.twitter.com/jgrKxVHaef

— Carėne Tardy (@Carene1984) January 23, 2024

de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list