Incendiul de la Ferma Dacilor. Procurorii cer prelungirea mandatelor de arestare pentru cei trei administratori

Anchetatorii cer judecătorilor prelungirea mandatelor de arestare emise pe numele celor trei persoane care administrau complexul turistic Ferma Dacilor, inculpate pentru infracţiuni de de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, conform News.ro.

Cornel Dinicu, cel care a înfiinţat şi conducea pensiunea, se află în arest preventiv în timp ce un alt administrator, Adelina Elena Ilie, şi administratorul din acte al complexului, Adrian Ristin, se află în arest la domiciliu din data de 3 ianuarie.

Judecătoria Ploieşti a stabilit termen în acest dosar pentru luni, începând cu ora 11:00.

Opt oameni, între care trei copii, au murit în incendiul care a distrus, în a doua zi de Crăciun, principalul corp de clădire al complexului turistic Ferma Dacilor. În urma anchetei deschise, s-a constatat că pensiunea, ridicată de controversatul om de afaceri Cornel Dinicu, a funcţionat ani la rând fără autorizaţii de securitate la incendiu, dar şi fără autorizaţie de construire. În faţa anchetatorilor, Cornel Dinicu, al cărui fiu a murit în incendiu, a susţinut că în opinia sa focul a fost pus de o mână criminală.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list