Incendiu Ferma Dacilor. Fostul asociat al lui Cornel Dinicu: „Dacă era vorba despre șpăgi, se rezolva”

Mai mult, Radu Manolache, fostul partener de afaceri al lui Cornel Dinicu, a declarat că dacă avea relații politice putea obține avizele și fără să respecte condițiile. 

„Dinicu Cornel a luat fiecare proces verbal cu fiecare măsură și problemă și a început s-o rezolve. I s-a spus ca trebuie să sa ai 2 hidranți, el a făcut 4. În loc de o stație de avertizare și-a făcut două, a avut senzori de fum la toate camerele. Gândiți-vă că plătea în jur de 30-40 de mii de euro pe lună la curent electric și nu avea puterea necesară. A primit un control ISU, mai mult la cererea lui pentru a intra în legalitate. Din păcate, n-a fost vorba de spăgi, că daca era vorba de spăgi se rezolva. 

Dacă acest om avea implicații politice și fel de fel de relații cu politicul și cu instituțiile și epoleții, vă asigur că avea toate autorizațiile fără a îndeplini condițiiile. În cazul lui se întâmplă invers, asigura condițiile cu mult mai mult grad de îndeplinire și de serizitate și implicare, dar nu putea obține autorizațiile. Electrica i-a cerut să plătească toată magistrala. L-au tărăgănat continuu, nu au vrut să-i dea", a spus Radu Manolache - fost asociat al lui Cornel Dinicu.

Incendiul de la Ferma Dacilor. Cum s-a comportat Cornel Dinicu în fața anchetatorilor - Detalii exclusive de la audieride pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list