Încă un atac coordonat împotriva Trustului Realitatea: cum servește publicația reziștilor interesele PSD. Dan Tăpălagă, fostul subaltern al lui Macovei, joc murdar

Încă un atac dur împotriva postului Realitatea PLUS, după ce PSD a anunțat într-un comunicat oficial că va boicota postul nostru de televiziune. La nici o oră după anunțul PSD, publicația G4Media a profitat de ocazie și a lansat un atac împotriva patronului trustului Realitatea Media. Asta, în condițiile în care jurnalistul Dan Tăpălagă, aflat de ani de zile în spatele publicației care i-a susținut pe Klaus Iohannis și partidele rezist, are un trecut foarte controversat.

 

În 2005, Dan Tăpălagă a fost purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiției condus de Monica Macovei. Nu doar că reprezenta instituția majoră a statului, dar era și consilierul apropiat al Monicăi Macovei. În același an, Tăpălagă și șefa sa Macovei au intrat fără drept în sediul Arhivei SIPA, unde a stat mai multe ore.

 

Arhiva SIPA avea la acel moment, la fel ca și astăzi, dosarele, mapele profesionale cu note și rapoarte. Cu alte cuvinte, toate secretele magistraților din România erau în aria de interes a lui Tăpălagă și Macovei, care au stat în sediu pentru mai mult timp.

Abia din 2017, adică 12 ani mai târziu, când cei doi ocupau poziții complet diferite, a ieșit la iveală această acțiune extrem de gravă. Nici până astăzi nu se știe exact la secretele căror personaje-cheie au avut acces cei doi pe vremea când ocupau funcțiile de vârf în justiția română. 

Nu se știe nici dacă Macovei și Tăpălagă au plecat cu informații, notițe, fotografii sau documente secrete din sediul Arhivei SIPA. Mai mult decât atât, fostul ministru al Justiției, cea care a îngropat justiția din România și a pus bazele celebrului Stat Paralel Securist, a fost implicată, anul trecut, într-un accident teribil, iar omul lovit de Macovei a rămas cu sechele pe viață.

Ce este absolut revoltător este faptul că fostul ministru a încercat să își ascundă urmele. Inițial, Monica Macovei a mințit despre producerea accidentului și a dat vina pe victimă. Mai mult, câteva luni mai târziu, ar fi încercat să cumpere tăcerea bărbatului rănit.

Motociclistul a stat mai multe luni internat în spital. Acum ies la iveală dezvăluiri că Macovei nici măcar nu s-a dat jos din mașină după producerea accidentului să acorde îngrijiri victimei, dar nici măcar să vadă în ce stare se afla bărbatul. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list