Florin Barbu vrea continuarea plafonării preţului alimentelor de bază. Ce noi produse ar putea fi luate în calcul

"Îmi doresc continuarea plafonării alimentelor de bază, pentru că ordonanţa are un rol foarte important. Sunt alimente de bază care sunt consumate de 50% din români şi aceste alimente de bază sunt necesare pentru toate familiile cu venituri mici şi medii", a declarat Florin Barbu într-o conferinţă de presă.

Ministrul a anunţat că va avea o întâlnire cu reprezentanţii retailerilor din România, pe tema prelungirii măsurii de plafonare a adaosului comercial pentru alimentele de bază cu încă trei luni şi va avea o întâlnire şi cu procesatorii.

"Voi avea discuţii inclusiv cu premierul Marcel Ciolacu pe acest subiect şi vă vom informa decizia pe care o vom lua în Guvern, dacă vom prelungi această ordonanţă", a spus ministrul Agriculturii. El a precizat că, din punctul lui de vedere, îşi doreşte ca această ordonanţă să fie prelungită pentru că s-a dovedit una foarte bună şi şi-a produs efectele în piaţă.

"Am discutat, vom lua în calcul toate produsele care în perioada sărbătorilor pascale vor fi consumate de români", a mai spus ministrul Barbu. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list