Elevii din toată țara protestează în fața Ministerului Educației. Care sunt revendicările acestora

Decizia luată recent a provocat indignarea elevilor și a familiilor acestora. O mare parte din elevii din România este în prezent obligată să-și plătească transportul către școli, afectându-i astfel pe aceia care provin din familii mai puțin favorizate.

Transportatorii au explicat că această schimbare survine ca urmare a unei hotărâri de Guvern privind alocațiile forfetare ale elevilor din zonele respective, care nu le permit să primească banii necesari pentru transport. 

Șoricel filmat în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat în fiecare noapte. Video cu animalul harnic care a impresionat internetul

Reacția elevilor nu s-a lăsat așteptată, aceștia afirmând că transportul gratuit este un drept fundamental al fiecărui elev și că este esențial pentru o Românie Educată. Accesul la educație și la informație trebuie să fie garantat în mod egal pentru toți copiii din țară, fără discriminare sau impunerea unor costuri suplimentare, spun elevii revoltați.

Până în acest moment, Ministerul Educației nu a oferit nicio reacție oficială cu privire la cererile elevilor.

Românul care a câștigat 200.000 de euro la loterie în Spania a decis ce va face cu banii: "Îmi plătesc datoriile și plec acasă"de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list