Elena Mateescu de la ANM anunță unde lovește frigul prima oară - Vine valul de aer polar peste România

Elena Mateescu, meteorolog ANM, a vorbit la Realitatea PLUS despre temperaturile anormale înregistrate astăzi dar și despre valul de aer polar care ar urma să intre în țara noastră chiar în următoarele zile.

"Astăzi, o zi mai caldă decât în mod obișnuit, temperaturile maxime se vor încadra între 5-17 grade Celsius. Vor fi ploi temporare și precipitații slabe, iar la altitudini mari vor apărea precipitații sub formă de ninsoare.

De mâine, vremea va începe să se răcească. În partea de nord a Moldovei, temperaturile maxime nu vor depăși 2-3 grade Celsius, în timp ce în sud-est vorbim de 16 grade Celsius. Săptămâna va debuta cu o vreme în răcire în toată țara, cu temperaturi scăzute și maxime de 2-3 grade Celsius, cele mai scăzute valori în Moldova ajungând până la 5-6 grade. Minimele în diminețile de marți și miercuri vor coborî sub pragul de -10, chiar -15 grade Celsius. Vor fi ninsori, la munte și viscol, cu rafale de vânt de 50-60 km/h", a declarat Elena Mateescu la Realitatea PLUS.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list