Două TIR-uri și două mașini, implicate într-un grav accident, în județul Neamț. Mai mulți răniți, unul în stop cardio respirator

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă, pe DN 2 – E 85, în comuna Cordun, în zona depozitului unui supermarket.

"În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri şi două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ şi transportat la CPU Roman", anunţă ISU Neamţ.

Conform pompierilor, în unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Acestea au fost scoase dintre fiarele maşinii, iar uneia, care se află în stare de semiconştienţă, i se fac manevre de resuscitare de către echipajul de terapie intensivă mobilă.

Cele două persoane din al doilea autoturism şi şoferul celuilalt TIR au ieşit singuri din autovehicule. Unul dintre cele două autotrenuri este răsturnat.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list