Directorul aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident mortal la Drăganu, judeţul Argeş. Bărbatul ar fi adormit la volan

Potrivit unor surse, directorul aeroportului din Sibiu ar fi cel care a provocat accidentul în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa. Acesta ar fi declarat faptul că ar fi adormit la volan. 

Gîrdea călătorea în autoturism alături de soţie, dar și o altă pasageră. În urma impactului violent, aceștia au ajuns de urgenţă la spital.

Conform primelor date, directorul Aeroportului Sibiu, Marius Gîrdea ar fi grav rănit, iar femeia care se afla pe scaunul din dreapta ar avea, conform primelor evaluări, traumatisme la nivelul toracelui, în vreme ce a treia victimă din respectiva mașină, prezintă fracturi ale coloanei în zona gâtului și un puternic traumatism facial, scrie presa locală.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești. În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri. Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat. Din accident, au rezultat alte trei victime, toate din primul autoturism, respectiv, conducătorul auto, de 46 de ani, dar și două pasagere, de 42, respectiv 34 de ani, ambele din Sibiu.„. transmit autoritățile din județul Argeș

Polițiștii au testat cu etilotestul pe șoferul de 46 de ani, rezultând că nu a consumat alcool.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list