Dieta cu mere crude te ajută să slăbești și să te lași de fumat

Dieta cu mere este un plan de alimentație care pune accentul pe consumul de mere ca o metodă de a pierde în greutate și de a îmbunătăți sănătatea. Merele sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de fibre și un număr scăzut de calorii, ceea ce le face o opțiune populară în dietele de slăbire. Iată câteva principii de bază și beneficii ale dietei cu mere:

Beneficiile merelor

Aliment-medicament cunoscut încă din antichitate, mărul este un excelent stimulent al funcţiei hepatice şi protector gastric. Se bucură pe bună dreptate de un renume foarte bun, căci este unul dintre fructele cele mai bogate în vitamine (A, B-uri, E, PP, C, K) şi minerale (potasiu, calciu, fosfor, fier, magneziu etc.)

Tonic muscular şi al sistemului nervos, diuretic, depurativ, energizant şi revigorant, mărul este de ajutor într-o sumedenie de afecţiuni. De asemenea, este unul dintre alimentele de baza în dietele de slăbire.

Cum ții dieta cu mere crude

Astfel, ca să scapi rapid de câteva kilograme în plus, fă o cură cu mere crude şi vei obţine rezultate surprinzătoare. Pentru aceasta, se mănâncă timp de două zile numai mere crude (1-2 kilograme pe zi) şi se bea numai apă fiartă şi răcită.

Curativ, mărul se foloseşte sub orice formă. Poate fi făcut infuzie, compot sau chiar compresă. Însă beneficiile maxime le obții consumând mărul crud, cu coajă cu tot, dar bine spălat.

Afecțiuni în care consumul de mere are efecte benefice

Împotriva colicilor abdominale foloseşte o infuzie din trei mere, necurăţate de coajă, tăiate felii rotunde şi lăsate vreme de o oră într-un litru de apă clocotită. Dacă adaugi şi 5-6 bucăţele de lemn dulce vei obţine un remediu eficient în bronşite şi care, surprinzător, te poate ajuta să te laşi de fumat.

Citește continuarea pe avantaje.rode pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list