Dezastru pe liniile lui Grindeanu! Circulație feroviară, închisă în continuare între Craiova și Caracal, după ce un tren cu cereale a deraiat. Imagini șocante

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la această oră, traficul feroviar este în continuare restricționat pe relația Craiova - Caracal, din cauza evenimentului feroviar produs în data de 16 ianuarie, la intrarea în stația CF leu, unde 9 vagoane din compunerea unui tren privat de de marfă (Global Rail Solutions) au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat", a informat, miercuri dimineață, CFR, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, echipele de intervenție ale SRCF Craiova au acționat pentru retragerea din stația CF Leu a celor 24 de vagoane ale trenului privat de marfă, care nu au fost implicate în deraiere.

Sursa citată a precizat că, până la ora transmiterii acestei știri, în stația CF Leu s-au ridicat și au fost scoase în afara gabaritului, 3 din cele 11 vagoane de marfă implicate în evenimentul feroviar, iar în acest moment se acționează cu 2 macarale de mare tonaj cu o capacitate de 250 tone, respectiv 125 tone, pentru ridicarea celorlalte 8 vagoane rămase în gabarit. Concomitent se efectuează lucrări de refacere a liniei pe ambele fire de circulație, care a fost afectată pe o porțiune de 300 m. 

 HAOS la CFR: Peste 400 de trenuri de călători, verificate de polițiști - Amenzi de aproape 85.000 de lei

Astfel, circulația trenurilor se realizează în continuare cu tracțiune Diesel, pe rute alternative Craiova – Piatra Olt – Caracal (linie simplă neelectrificată) sau cu transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile CF Craiova – Caracal și retur, asigurată de SRCF Craiova, măsuri de circulație care vor fi menținute până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar în stația CF Leu.

Evenimentul este investigat de către o comisie de specialitate AGIFER, care va stabili cauzele deraierii.

Citește și Circulația trenurilor între Oradea și Cluj se închide pentru o perioadă de cel puțin doi anide pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list