De ce fostul premier nu l-a demis pe Raed Arafat. Ce l-a speriat - Dezvăluiri la Culisele Statului Paralel

Demiterea lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), în plină pandemie, ar fi reprezentat o acțiune cu consecințe grave, susține Ludovic Orban într-un interviu exclusiv acordat emisiunii "Culisele Statul Paralel".

Fostul premier a dezvăluit că a primit mii de semnături de susținere din partea subalternilor lui Arafat, care se opuneau vehement demiterii acestuia. Orban subliniază că făcând astfel de schimbări într-un moment de criză și de urgență ar fi contraproductiv, și că ar trebui să fie realizate într-o perioadă mai liniștită, când este necesară o restructurare.

Traficul infernal din București, recunoscut oficial. Capitala apare în Top 10 al celor mai lente orașe din lume. Cine este campionul agoniei rutiere

„Dacă e să  faci o schimbare la Departamentul la Situații de Urgență e bine să nu o faci când ai o situație de urgență, ci când ai o perioadă calmă, liniștită, si când e nevoie de reonstrucție. S-a dus zvonul, când am preluat guvernarea, că vreau să-l schimb pe Arafat.

M-am trezit pe masă cu tabele de susținere pentru Arafat din tot sistemul. De la UPU, din zona pompierilor, mii și mii de tabele de semnături. Aceste semnături se vedea că erau originale, pentru susținearea lui Arafat"

A trimis poze deochiate pe internet și a ajuns să fie șantajat. I s-au cerut 5.000 de euro ca să nu-l vadă toată lumea gol pușcă

Interogat cu privire la sursa acestor petiții, Orban a precizat că acestea au fost trimise în mai multe etape și nu au fost prezentate într-un dosar organizat. 

„Au fost trimise a Guvern, la cabinet, nu mi le-a adus cineva, înmânate. Și mi-au venit în mai multe etape, nu au venit într-un dosar organizat de cineva. Au venit în mai multe etape. Sigur că probabil s-au lansat zonuri și atunci a existat o reacție

Dar trebuie să fii nebun să schimbi șeful Departamentului de Situațiide Urgență căruia nu poți să-i negi capacitățile și stilul de management în situații de urgență cum este o pandemie" a mai spus Ludovic Orban.

Medicamentele pentru insomnie folosite de consumatorii de droguri vor fi trecute sub control naționalde pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list