Cum să curățați petele din chiuveta din oțel, fără să o zgâriați. Trucul de curățenie care va elimina aspectul uzat și murdar

Chiuvetele din oțel reprezintă o alegere foarte bună în cazul bucătăriei, acolo majoritatea având nevoie de o chiuvetă mare, unde să putem spăla vasele și care să fie rezistentă. Ei bine, deși oțelul pare un material rezistent, acesta se poate deteriora extrem de rapid din cauza petelor de murdărie ce apar și creează un aspect uzat și murdar. Astfel, trebuie să ne preocupăm de îngrijirea chiuvetei dacă vrem să păstrăm aspectul curat. 

De asemenea, este important de precizat faptul că produsele de curățenie din comerț, deși le privim ca pe aliați în procesul de curățenie, pot, de fapt, să facă mai mult rău, ajungând să deterioreze chiuveta. În acest caz, recomandarea noastră este folosirea unor produse accesibile, pe care le găsești la orice pas și care vor avea efecte spectaculoase în procesul de curățenie al chiuvetei. 

Ingrediente:½ cană de oțet alb;½ cană de apă; ¼ cană săpun lichid de vase;hârtie abrazivă cu apă cu granulație foarte fină;bicarbonat de sodiu;ulei de bebeluș.Mod de preparare:

Prima dată trebuie să amestecați apa și oțetul. Apoi, adăugați săpunul de vase și amestecați până când obțineți o compoziție omogenă. Odată ce produsele au fost bine integrate, turnați soluția obținută într-o sticlă cu pulverizator. Acum, este momentul să presărați bicarbonat de sodiu pe suprafața de tratat. După ce ați presărat bicarbonatul, adăugați și amestecul de oțet peste bicarbonat de sodiu. Așteptați să se formeze reacția chimică dintre bicarbonat și oțet, iar apoi lustruiți cu grijă cu ajutorul unui burete de vase.

Clătiți cu apă și cu ajutorul unor șervețele, uscați întreaga suprafață. Apoi, pentru pasul final aveți nevoie de ulei de bebeluș. Puneți câteva picături pe o cârpă din microfibră și ștergeți ușor toată suprafața chiuvetei până când îi redați strălucirea. 

SURSAde pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list