Cum gătim ficățeii de pui ca să nu iasă seci și uscați? Trucuri pe care nu le găsești nici în cele mai renumite cărți de bucate

De la nenumărate tipuri de fripturi, până la sarmale și ardei umpluți, bucătăria tradițională românească abundă în rețete delicioase, astfel încă să-i satisfacă și pe cei mai pretențioși dintre noi, scrie Click.ro.

Însă, indiferent de cât de banale pot să pară unele rețete și cât de ușor pot fi găsite pe Internet, există însă unele trucuri pe care numai gospodinele cu experiență le știu. Iar dacă le aplicăm și noi, vom vedea că mâncarea noastră nu doar că va fi mai delicioasă, ci va fi și mult mai ușor de pregătit ca până acum!

Ingredientul banal care va transforma complet ficățeii la tigaie

De exemplu, dacă pregătim ficăței la tigaie, există un ingredient anume care îi va menține suculenți și delicioși! Este vorba despre sosul de roșii! Dacă adăugăm acest produs banal, vom pregăti rapid un preparat mult mai delicios decât ne-am imagina! Iar pentru a oferi mâncării un gust și mai bun, putem să folosim și ceapă și usturoi, care vor merge foarte bine cu ficățeii de pui!

Iar alături de acest preparat delicios vor merge foarte bine și câteva garnituri anume, pentru o masă de poveste! Mai precis, pe lângă ficățeii de pui putem servi piure de cartofi, evident, făcut atât cu unt, cât și cu lapte!

Iar dacă doriți ceva mai simplu, puteți folosi doar cartofi natur, peste care putem pune puțin unt, iar după ce el se va topi, putem presăra puțin piper, cât și sare. Sau, de ce nu, puțină mămăliguță, care va merge perfect cu ficățeii pregătiți în sos de roșii!de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list