Cum arată frigiderul în care directorul șpăgar de la drumuri și poduri din Bârlad își ținea mita. Bărbatul, arestat preventiv - FOTO

Daniel Buzamat, directorul Reiser din Bârlad, societate care se ocupă cu lucrări edilitare (drumuri și poduri), a fost reținut, joi seara, de DNA Iași, pentru luare de mită.

Buzamat a luat mita sume consistente pentru a atribui lucrări de asfaltare unor firme.

Ziarul Vremea Nouă prezintă imagini cu frigiderul pe care Daniel Buzamăt îl folosea pentru a colecta șpăgile de la oamenii de afaceri. Vorbim de un aparat modern, de ultimă generație, cu două compartimente, suficient de spațios încât să facă față chiar și celor mai mari încasări de comisioane.

Deocamdată nu se știe dacă frigiderul face parte din inventarul societății sau dacă Buzamăt l-a adus de acasă, special pentru colectarea șpăgilor. 

După vizita procurorilor DNA la Bârlad, în frigiderul cu pricina nu au mai fost lăsate decât o jumătate de lămâie, probabil pentru îndepărtarea mirosului de bani, o sticlă de plastic goală, dar și o pungă de culoare neagră în care se afla carne, cel mai posibil. 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list