Azi, Marina Florea își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată la 62 de ani cântăreața care încingea petrecerile din perioada comunistă cu melodiile sale

Cu siguranță, mulți își amintesc de acele cunoscute șlagăre care au răsunat în inimile și sufletele românilor în perioada comunismului. Melodiile precum "Să cântăm, să dansăm, să visăm", "Marea mea iubire, marea" sau "A fost de-ajuns doar o privire" au intrat în istorie și au creat amintiri de neuitat pentru oamenii din acea perioadă. 

Cu aspectul ei natural și fermecător, părul blond și vocea ei inconfundabilă, Marina Florea a captivat publicul încă de la primele apariții în lumina reflectoarelor. Deși poate nu mai este atât de prezentă pe scenă ca în trecut, artista nu a renunțat complet la pasiunea sa pentru muzică.

Un fost șef al serviciilor a venit cu torța la protestul fermierilor. Omul lui Iliescu, filmat în mijlocul românilor disperați

Astăzi, Marina Florea împlinește 62 de ani și a rămas aceeași doamnă elegantă. Chiar dacă trecerea anilor și-a pus amprenta pe chipul ei, cântăreața încă se ține bine și este la fel de cochetă.

"Ar fi stupid să mă tem de tre­cerea timpului: ăsta e cursul natural al vie­ţii. Aşa cum stu­pid ar fi să mă su­păr când constat că mi-a mai apărut un rid. De ce să mă su­păr? Ridurile astea sunt sem­nul că am ştiut să şi râd, să şi plâng, să mă şi bucur… Sunt semnul că-mi trăiesc viaţa cu su­fletul deschis şi cu ones­ti­tate, atât faţă de ceilalţi, cât şi faţă de mine în­sămi. Mi-a plăcut tot­dea­una şi îmi place şi-acum să fiu îngrijită, co­che­tă, dar ceea ce contează în pri­mul rând nu e fizicul, ci spi­ri­tul. Binele tău cu tine. Iar el tre­­­­buie hrănit cu lumină: cu cre­­dinţă, cu bu­­nă­­tate, cu blândeţe şi în­ţele­ge­re… Când spiritul ţi-e lu­mi­nos, şi chi­pul ra­diază, indiferent de vârstă şi de nu­mărul ridurilor", spunea cântăreața în cadrul unui interviu.

Mic tezaur antic, descoperit într-o pădure din Bihor. Unde a ajuns comoara

Cu ocazia zilei sale de naștere, Teatrul de Revistă Constantin Tănase a făcut o postare specială pe pagina oficială de Facebook:

„Astăzi, îi spunem 𝑳𝑨 𝑴𝑼𝑳𝑻̦𝑰 𝑨𝑵𝑰! minunați, cu dorințe împlinite, îndrăgitei soliste de muzică ușoară 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐄𝐀! Pe scena sălii Savoy a Teatrului "Constantin Tănase", MARINA FLOREA a urcat ca invitată specială în spectacolele-concert "Glume pe portativ" și "Un Cântec… O Glumă…", dar și cu ocazia altor evenimente muzicale desfășurate pe această scenă."

De ce ne revin în minte melodiile agasante, chiar și atunci când vrem să scăpăm de ele. Metode eficiente de a ieși din această corvoadă mintalăde pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list